Veelzijdige toepassingen voor elke gelegenheid

Van een vrijstaande pergola of een reuzen-zonnescherm tot een veranda met beweegbare wanden en schuifdak… als specialist in terrasbescher­ming adviseren wij u graag over de uitgebreide mogelijkheden om optimale omzet uit uw terras te halen. Dit doen wij in nauwe samenwerking met het Duitse topmerk Markilux, voor duurzame terrasoplossingen met een uitstekende R.O.I (zie ook de rekenvoorbeelden).

Terrasbescherming verlengt de seizoenen

Onze pergola’s, veranda’s en zonneschermen voor de horeca zijn bedoeld om het klimaat op uw terras te beheersen. Afstandsbediende elektrische zonneschermen zorgen voor verkoeling maar ook bescherming tegen de regen. Oprolbare zijwanden bieden beschutting tegen de wind. Dat betekent dat uw terras ook in het voor- en naseizoen een comfortabele plek is om te eten, te drinken, en eventueel om te roken.

Ook uw dagen worden langer!

In de zomer, lente, herfst en zelfs winter kunt u uw terras ook in de avond langer open houden. Onze zonneschermen en pergola’s zijn voorzien van geïntegreerde dimbare LED-verlichting voor goed zicht op tafel of juist om een romantische of feeërieke sfeer te creëren. Daarnaast biedt Markilux speciale terrasverwarming, perfect aansluitend bij de vormgeving van de solide metalen frames. Uw gasten kunnen langer blijven zitten en dus ook consumeren.

Gun uw gasten hun plezier

Hebt u een terras? Dan weet u hoe vervelend het is als uw gasten lekker zitten te genieten en het weer slaat om. Regen slaat naar binnen, parasols en servetjes waaien weg, klanten proberen te schuilen, de binnenzaal staat ineens vol mensen met hun bord en drankjes in de hand en hun ziel onder de arm. Met een terrasoplossing van Markilux is dat probleem verleden tijd. Als de wind opsteekt, rolt u simpelweg de zijwanden naar beneden en het dak dicht. Uw klanten kunnen lekker blijven zitten en u doorgaan met serveren en omzet draaien. Sterker, de kans is groot dat u terras vol stroomt met passanten die komen schuilen!

Het dakterras als billboard

De terrasbescherming kan ook een bijdrage leveren aan de branding van uw bedrijf. Het is namelijk mogelijk om de uitrolbare doeken van elke gewenste afbeelding of tekst te voorzien. Waarbij uw logo of de naam van uw etablissement natuurlijk het meeste voor de hand ligt. Zo ziet iedereen al van grote afstand bij welk bedrijf je lekker in de schaduw of in de luwte op het terras kunt zitten.