Dé specialist in zonwering en terrasbescherming

Van Beem Horeca is onderdeel van Van Beem Buitenleven B.V. in Zwanenburg, dé specialist in zonwering en veranda’s voor de particuliere en de zakelijke markt. Voor particulieren hebben wij mooiezonwering.nl en mooieverandas.nl. Verder kennen wij de bedrijfsonderdelen GroenRijk Hoveniers en het tuincentrum GroenRijk Zwanenburg. Binnen deze structuur is Van Beem Horeca het gespecialiseerde business-to-business adviesbedrijf met maatwerk terrasoplossingen voor de horeca.

Voor wie is Van Beem Horeca?

Deze site geeft met name informatie over het gebruik van zonwering en veranda’s in de horeca en de vrijetijdsdienstverlening. Denk aan restaurants, strandpaviljoens, cafés, hotels, pannenkoekenhuizen, snackbedrijven, vakantieparken en evenementen. De informatie op deze site is noodgedwongen tamelijk algemeen gehouden. Wij kennen immers uw individuele situatie niet. Uit de ervaringen van onze klanten en de praktijkvoorbeelden kunt u wel al opmaken wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wilt u advies op maat over het juiste design, de kosten en opbrengsten, de installatie en het onderhoud van terrasoplossingen voor úw bedrijf: dan is Van Beem Horeca uw partner. Wij helpen u graag zonwering en veranda-installaties in te zetten om uw klanten en gasten nóg beter (en langer!) te kunnen bedienen.

 

Alles onder één dak

Van Beem Buitenleven is een veelzijdige onderneming, met verstand van alles wat zich buiten de muren van een huis of bedrijf afspeelt. En zelfs daarbinnen, als het om beplanting gaat. Voordeel van Van Beem Horeca is dat u samenwerkt met specialisten die het totale plaatje overzien. We zetten niet ‘eventjes’ een veranda neer, maar kijken met u naar de styling, het meubilair, de beplanting, de inpassing in uw bedrijfslogistiek, en zelfs het verwachte rendement. U hebt dus één aanspreekpunt voor uw complete terrasproject. Minder gedoe, meer service, meer kwaliteit.

 

Brede inzet, op maat voor uw klanten

Denkt u wel eens aan een overkapping voor uw terras? Wilt u uw zaal uitbreiden met een extra ruimte, zodat u grotere gezelschappen kunt bedienen? Wilt u graag een rookruimte creëren waar uw gasten goed beschut aan hun nicotine-behoefte kunnen voldoen? Het hele jaar door, weer of geen weer? Neem contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden.