Bedien uw klanten buiten… het hele jaar door

Wij Nederlanders vinden het heerlijk om buiten op het terras te zitten. En niet alleen in de zomer en als de zon schijnt. We genieten altijd van buiten eten en drinken. Het hele jaar door. Voorwaarde is daarbij natuurlijk wel dat we een terras vinden dat goed beschermd is tegen koude, wind en neerslag.

De voor- én nadelen van een terras

Een terras is een prima manier om extra klanten te trekken en zonder grootscheepse verbouwingen meer zitplaatsen en couverts te creëren. U zet wat tafels en stoelen buiten en klaar is Kees. Maar dan moet het weer wel meewerken. Een terras in de felle zon is al gauw te warm. En in het voor- en naseizoen is een terras in het zonnetje heerlijk, tenzij er een frisse bries opsteekt. En een béétje regenbui verjaagt in een paar minuten uw klandizie. Met alle gedoe en frustratie van dien. Voor u en uw gasten.

Met een druk op de knop een veranda creëren

Met de Markilux terrasoplossingen van GroenRijk Zakelijk kunt u uw klanten binnen en buiten op hun wenken bedienen. Weer of geen weer. Neem bijvoorbeeld onze Syncra Pergola. Wordt het in de zomer te heet? Met één click op de Markilux App strekt een fraaie zonwering zich uit in het dak van de pergola, voor de broodnodige schaduw. Is in de lente het zonnetje al lekker maar de wind nog te fris? Geruisloos zakt aan zijkant van uw terras een windscherm met panoramavensters uit het pergola-frame. Barst er een groot onweer los? U sluit dak en zijwanden en creëert zo een geheel gesloten ruimte waar uw gasten rustig kunnen blijven genieten van wat u ze te bieden hebt. De Markilux Pergola weerstaat moeiteloos windstoten van wel 130km per uur! De regen klettert op het doekdak, maar binnen is het droog en er waait geen servetje van tafel. U kunt gewoon doorgaan met omzet draaien.

Gemiddeld verdient een Pergola zich in één jaar terug

Natuurlijk, een topkwaliteit luxe zonnescherm met zijschermen is een flinke investering. Maar afhankelijk van uw gemiddelde omzet en marge per klant verdient de investering gemiddeld in één jaar terug. Zoals u kunt zien aan onze rekenvoorbeelden. En dan hebben we het nog niet over de positieve invloed op uw uitstraling en klanttevredenheid. Een overdekt en beschut terras wordt door iedereen op prijs gesteld.

Meer weten over de mogelijkheden voor úw terras? Neem contact met ons op.